37, 4 bättre

Tjena tjena!
Nu sitter jag och lyssnar på man in the mirror:) Idag är det mycket bättre med febern men jag vet inte om jag kan gå till skolan imorgon heller:( Jag har faktiskt inget att säga men jag tänkte försöka lägga ut en videoblogg fast vår nikon D 90 är laddad och vi hittar inte laddaren heller och på min Nikon D3000 går det inte att filma sen så går det inte att ladda Nikon D90 men samma laddare som jag har till min men jag ska faktiskt lägga ut en videoblogg så fort vi hittar laddaren:)



Kram

Sjuk!

Hej hej! Nu sitter jag i våran soffa och mamma håller på att kolla om jag har löss för det hade tydlingen gått lös på skolan. Snart ska hon klippa topparna också. Idag har alla tjejer i min klass varit hos sanna och vi spelade fyramannakotte såklart, turnering alltså;) Ikväll skulle jag igentligen ha dans men innan jag skulle åka så sa jag till mamma att jag måste ta tempern för jag känner mig yr och varm, jag tog tempern och jag hade 38,0 .
Nu sitter jag och kollar på tv och gör läxan. Vi hörs ikväll eller imorgon;)


Kram


Godmorgon!

Hejsan allihopa nu sitter jag och väntar tills kl ska slå tio över 8 men det är tio min kvar! Idag har jag på mig ett par mörkblå jeans och en Klänning T-shirt eller vad man ska säga, den är svart randig. Sen så har jag på mig en svart kofta från london:) Senare ikväll tänkte jag lägga in bilder på lite kläder som jag fick av Tilda igår;)
Jaaaa, har inget mer att säga men vi hörs efter skolan!





Kram







Ny header

Tjena hejsan!
Idag har jag varit med Tilda, Eira, Sanna och Klara. Vi spelade fyramannakotte såklart, ne men sen så har jag varit på träning också och det var skönt att komma ut och röra på sig lite! Som ni redan har sätt kanske så har jag en ny header lik den andra bara att jag la till lite bilder och den var väldigt slarvig så ni vet gjorde den på tio min ungefär!! Nu tänkte jag lägga ut lite bilder och så hörs vi mer imon:)


Den nya headern:)


Ok lite dampade bilder har pyamas på mig men jag var helt galen i min toblerone!!;)
SeS iMoN


Kram

Tilda sover över

Hejsan allihopa, nu har jag och Tilda precis kollat på emil i lönneberga haha, den är rätt så rolig faktiskt!!
Idag har jag och Tilda proppat i oss en hel del toblerone men det blev tyvärr inga bilder men jag lägger ut bilder på outfit tobleronen och massor av andra roliga saker imon LOVAR!! Ikväll sover Tilda hos mig som sagt och vi har det faktiskt jätteroligt!! Vi ses imon!



Kram


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Nu sitter jag här i min soffa och har varit ensam sen kl 9 ungefär:) Igår så var jag på NRJ in the park med Johanna F, Klara W, Kara F, Nora, Issabelle, Maria, Nelly, Rebacka och Sanna, vi hade jätteroligt!!
Jag¨åkte Ballder, Kanonen, kollorado, floomride eller hur det stavas? Lisebergsbanan, jutebox och slänggungorna.
Sen så vann jag stjärnvinst på toblerone för första gången är jag inte grym!! Ikväll kommer mormor,  och Tilda ska sova över hos mig och vi ska äta toblerone hela kvällen;)  Nu sitter tussan i min famn och spinner, älskar när hon gör det ;) Snart kommer Tilda.
Ses, jag lägger ut bilder sen lovar:)




Kram!!

Jag läser..


http://kissies.se

http://kenzas.se

http://adada.blogg.se

http://thiisiisme.blogg.se


http://eendelavmig.blogg.se

http://KlaraCecilia.blogg.se

http://eiralinnea.blogg.se

http://saralinnea.blogg.se
http://tinkerbella.blogg.se Det funkade inte att spara blid som...
Jaaa, detta var lite bloggar som jag läser.
Idag har det varit en normals skoldag!! Snart ska jag på fotbollsmatch så seees:)


Kram




 


ååhh kommer inte på ngn rubrik!

Tjena hejsan! Idag har jag ägnat min tid till att vara med Johanna, Sanna och Wilma. Vi spelade fyra mannakotte som vi nu har gjort i tre dagar i rad typ XD!! Men Sanna och Wilma var bara med oss i två timmar ungefär för att jag och Johanna  skulle baka inför fotbollen dock så blev det inte till fotbollsmatchen för vi hade inte så mycket tid så vi bakade havreflarn och åt det på mitt rum och hade det lite mysigt!! Vi har fotograferat sjukt mycket också, tex microbilder i mitt rum. Nu kommer det bilder från idag och bilder på alla våra kameror i min familj!!
Hope you enjoy it!!:)



En videokamera:) SONY

Asså detta är ngn gammal kamera som ja inte använder men jag visar er den ändå!

Våran nikon D90


Nikon D90

Mi systemkamera! Nikon D3000

En digitalkamera från jultidningar, den är dålig!


söte tussan
foto: jag

haha kolla mitt hår!










Jag vet inte vad det här var för ngn bild men jag bjuder på mig själv hehe, pinsamt!:)
Detta var lite macrobilder som jag och Johanna W har tagit men vi ses imon tror jag;)

Kram








Träning

Tjena hejsan!
Nu sitter jag och ska snart gå på fotbollsträning men först tänkte jag berätta lite om dagen:)
Ja, idag har jag ägnat min tid till att spela fyramannakotte med Sanna, Klara, Johanna och Wilma.
Vi drack lite te och så hade vi det faktiskt väldigt trevligt! Idag hade vi den första franska lektionen eller asså vi gick igenom lite om mailadresserna, när vi skulle ha läxor mm. Nu har jag ätit lite chyckling och pasta så  jag får  ta en liten kvällsmacka senare:) Efter träningen så tänkte jag skriva upp lite saker som jag ska lägga ut på bloggen men det kommer senare;)



Kram

Bilder som jag lovat er


tjörn runt, orkar inte lägga ut mer bilder där ifrån men nu kommer från promenaden och lite mer:)


Tycker om denna bilden vet inte varför men det var fina färger, den gör mig bara glad!

foto: jag kamera: nikonD3000


En liten svamp:)





Denna söta bilden på tussan så säger jag adjö!!
Här var då lite naturbilder som jag tog på långpromenaden och alla bilder är fotade av mig med min kära nikon D 3000





Kram

 


bilder kommer om några minuter...

Tjena hejsan, ledsen för dålig uppdatering men men ! I helgen har jag varit på landet och kollat på tjörn runt och så gick jag en riktigt lång promenad på ungefär 2 timmar;) Snart laddar jag upp bilderna men först så berättar jag lite, på skolan idag så hade vi no pch svenska och så fick vi massor av böcker mm. Snart så går jag nog till Sanna och klara är där också:) Nu ska jag ladda upp lite bilder för eran skull!


Kram

naomi

Tjena hejsan! Nu sitter jag här med Naomi och Sanna och klara har gått hem. Idag har jag Wilma, Klara och Sanna spelat Fyra mannakotte eller var det heter XD Nu kommer lite bilder från dagen:)
Jo frästen så var det kul i skolan vi hade bara lite genomgång så aja:)




mitt sminkbord suddig bild förlåt!

Wilma;)

Mitt skrivbord;)





Kram


Godmorgon!

Tjena hejsan, idag är det första skoldagen och jag är helt klar! Snart ska jag träffa mina kompisar vid korsningen.
Här kommer dagens outfit och en bild på min lugg så bloggar jag mer sen;)

Lite suddiga bilder men jag bloggar mer efter skolan!


skola imorgon;)

Hej bloggen, nu sitter jag och har precis städat klart mitt rum. Idag har jag varit på stan med mamma och jag lägger ut bilder  på sakerna och mitt rum imorgon efter SKOLAN!! Sen så har jag varit med Rebecka, Nora, Sanna, Klara F och Wilma. Vi spelade bluffstopp hemma hos Rebecka och så spelade vi fotboll på kålltorp.
Jag får inte glömma att berätta att jag har klippt mig idag för första gången hos en frisör, snellugg faktiskt.
Nästa vecka ska jag klippa upp det lite också:) Men jag ska lägga mig nu så jag lägger ut bilder imorgon efter skolan på mitt rum och alla andra saker så hörs viXD



Kram

Träning

Tjena hejsan! Nu sitter jag och har precis dushat klart efter en hård träning! Åt precis lite middag kött och potatis och känner mig mätt och klar för natten:) Idag har jag varit på ett kafe med Wilma och jag tog en jättegod bulle med lite rött te, det spöregnade ute men det var skönt att bara sitta där och slappna av! Sen så åkte vi hem och då målade vi naglarna, målade mina tånaglar blåa;) Sen så spelade vi kort och åt lite lunch.
Ledsen för att det inte blev några bilder i detta inlägget för nu säger jag adjö och så ses vi imon:)


Kram

 


Godmorgon!

Tjena hejsan bloggen, nu sitter jag och smällter min frukost det blev lite vaniljyhogurt en macka och varm oboy.
Idag ska jag vara med Wilma och sen så blir det träning ikäll kl 18.15 . Jag vet inte om det är bara jag som saknar tills kolan eller asså jag är så jädra taggad! Jag vet inte varför jag la in ett inlägg nu har ju inget att säga men ville bara säga godmorgon! Vi hörs sen (tror jag)


bye bye;)

dagens köp

Jag köpte en almenacka för man behöver ju det när man ska börja i sexan nu:) 89:-


Jag köpte två halsband för 5:- st på second hand!





En rosh och en consiler:) 99:-

Och tunikan från second hand:) 45:-

sees:)


Hej bloggen!!

Tjena hejsan, nu sitter jag och chillar lite efter en lång dag på stan med Tilda och Eira!
Vi var inne på second hand butiker, H&M och ginatricot:) Jag tänkte lägga ut lite bilder snart på dom också.
Sen så har jag ägnat resten av dan att städa mitt rum för det har varit skit stökigt men nu håller jag på att få i ordning det, speciellt nu när skolan börjar:) Jag Har satt upp en liten smink hylla eller vad jag ska kalla den och den är jätte söt men dock så råkade jag stöta till benet på den så en bit av den knäcktes så vi köper en ny imorgon kanske;) Snart så ska jag fortsätta att städa men jag tänkte lägga in ett snabbt inlägg eftersom att jag inte bloggat idag men nu kom det ett litet inlägg:D 
Ni får ha en mysig kväll så ses vi snart:)


Kram

Havet

Tjena hejsan! Nu sitter jag här och känner mig väldigt kryddig, nej men jag Tilda och Eira har badat i havet nu och det var riktigt salt! Provade faktiskt att hjula från bryggan ner till vattnet, testa det! Vi tog oss en liten promenad på bergen och det har varit varit riktigt varmt idag och lite blåsigt men som tur var så skulle vi åka kl halv fyra så det började regna exakt då, och jag menar värkligen spöregnat!! Aja, nu är vi hemma hos Tilda och jag tänkte lägga över lite bilder från gårdagen och från idag, hope you enjoy it!





Detta var bokeh bilder som jag Tilda och Eira tog i går kväll om ni vill veta mer gå in på
http://tinkerbella.blogg.se .






Vi kollade på the proposal i fredags hemma hos Eira!!
Sen påväg till Tilda såg jag en padda!




Det var paddan:)
Eiras mamma var borta på den kvällen och hon ville inte sova själv så hon sov med oss och på kvällen hade vi jätte mysigtXD

Tog kort på eira när hon tog kort;)



Igårkväll tog vi kort på solnedgången=)



skarp


oskarp




Tilda vid havet:)




tilda in action

med denna bilden säger jag adjö kära läsare!!












 

 


00:37

Tjena tjena, nu kollar jag och Tilda på film och är inne på datorn och surfar lite:)
Jag har inte så mycket att säga för eira gästbloggade förut, sköönt:)  Jag bloggar mer imorgonXD

seya;)


Eira gästbloggar

Hejsan!
Idag har jag varit med mina sköna kompisar tilda & tova. Har legat inne och varit sjuk några dagar så det är skönt att vara ute på banan igen. Vi började dagen med att sova länge och på förmiddagen gjorde vi typ..ingenting. Men vid lunch gick vi och köpte pizza, Hawaii ofcourse, och efter det tog vi en powernap. När vi var pigga och glada igen så bar det ut för att fota lite. Vi ska fortsätta med det lite senare ikväll och ska försöka leta upp lite bra ställen. Så bilder kommer lagras upp!
Nu ska jag redigera lite bilder till min egna superblogg, hoppas ni tittar in!
Puss & kram på tovas alla läsare!


Photographed by: Tilda  Edited by: Me (Eira) -

friday!!

Hejsan på er allihopa, nu är vi hos Tilda och Eira ska också sova över:) Förut kollade vi på film men jag vet inte hur det stavas så jag lägger ut en bild på den men jag är ledsen för dålig uppdatering idag med det kommer bilder från ikväll imorgon tror jag men vi ses:)

seya:)

foto: eira


Godmorgon!

Inatt sov jag sådär, det var rätt varmt med sovsäcken men jag tog av den och det var mycket skönare!
Nu har jag och Tilda precis ätit fralle, vi åt ostfrallor och vanilj yhogurt och flingor... mums!
Nu sitter vi och  kollar på desperate house vivse:) Idag har vi väl inga planer ska vara med Sanna och Klara tror jag :)

seya=)


dagens outfit!


outfitsen idag:0

Den nya kjolen och tröjan:)

Och byxdressen:)


Nu har har precis haft vattenkrig och hoppat på min studsmatta, nu är jag hos Tilda och som ni vet jag ska sova här i fyra nätter för att mina föreldrar är på landet och jag vill vara hemma med mina käraste vänner:)

seya:)


hippies

Hejsan!
Idag har jag varit med Tilda, Eira och Hilma som ni redan vet men vi har tagit hippiebilder  eller vi vet inte direkt om det är hippie men det var kul! Nu kommer lite bilder;)




Foto: Eira modell: jag sminkat: jag nikon D3000

Foto: Eira modell: jag sminkat: jag nikon D3000

foto:jag  modell:Hilma  sminkat: Hilma nikon D3000

inte direkt en hippiebild men jag kommer lägga in lite bilder från hela dan;)
foto: jag  nikon D3000

när vi åt frukost:) foto: jag modeller: Tilda och Eira nikon D3000

Tog kort på när tilda tog kort;) foto: tror att det var eiraXD

haha bjuder på mig själv när jag är nyvaken
foto: tilda modell: jag en riktigt snygg modellXD

foto:jag nikon D3000

kyssss;) haha foto: eira I think

Tilda snyggingen foto: jag


sötis! foto:jag


Foto: jag Modell: Hilma

foto: självutlösare modeller: Eira, jag och Tilda:)

foto: självutlösare modeller: dom bästa tjejerna i världen!!XD

foto: jag modell: hilma

foto: eira eller tilda:) modell: jag


foto: jag nikon D3000


modell: eira foto: jag


nikon D3000 foto: jag

modell:Tilda foto: jag nikon D3000

med denna bilden säger jag adjö:)

seeya!
från och med imorgon sover jag hos tilda tills på måndag:)












 

 


I've got a new cam

hejlo!
Igår så var jag på stan med Tilda och jag köpte en byxdress från gina, men det fanns inte brun så jag tog en rosa på rea 49:-. Sen så köpte jag en T-shirt från bikbok, också en jätte fin tröja för 29:-.
Sen så köpte Jag en kjol som man ska högt upp och den är rätt tight:) 20:-.
Sen så träffade vi min mamma och gick till elgiganten för att köpa kamrorna men det var någon fel på leveransen i hela nikon företaget typ så dom fanns inte och han hade kollat igenom hela sverige, men sen så ringde robban Tildas pappa och sa att det fanns två kvar i hisingen så robban och Tilda åkte dit undertiden jag var på min första fotbollsträning:) Sen så var vi med Eira, Sanna och Hilma och vi hoppade stuttsmatta och pratade om lite allt möjligt;) Inatt har Eira ovh Tilda sovit hos mig på thaikuddar som man köper i thailand med sovsäck;)
Nu ska jag gå ner och lägga i batteriet i kameran för den har laddat klart, spännande:)



seya

Nikon D3000

Hejsan,
nu har jag och tilda bestämt oss för en annan nikon för att den kostar 3000 kr billigare och vi får väska badbolloch minneskort till!!!!!!!! Det är helt sjukt!  Det har 10,2 migapixlar och den andra hade 12,0 men det bryr vi oss inte om! Sen så kan man inte filma men what ever I am so hapy!!!!!!!




bye bye!!;)

mer bilder från liseberg




Mollys atograf


Med denna bilden säger jag adjö:)




Liseberg

Hejsan!
Idag så har jag varit på liseberg med Tilda och Eira och vi hade jätte roligt! I kön till balder så såg vi Molly Sandén och ibörjan så tvekade vi men sen så var vi säkra! Och efter det så ställde hon sig efter oss i kön med sina kompisar och då tog vi atografXD Sen när vi hade åkt så gick vi ner och väntade på molly sandén för att ta ett
kort;) Hon var på liseberg för att lyssna på eric saade på " Lotta på liseberg"
Vi hade med oss matsäck och hade svinkul men  nu kommer lite bilder :)


Alla bilderna är fotade av oss tre och eira har redigerat alla som är redigerade





Det kommer mer bilder sen för nu ska vi på stan och köpa våra kära Nikon D5000!! 

 


fotoblogg... Hmmm

Hej!
Jag vet inte riktigt om jag ska göra om min blogg till en fotoblogg eller så gör jag bara bara så att jag skriver fortfarande om vad jag gör på dagen och outfits och sådant men lite mer coola bilder som jag gör om på picnic kanske och sånt. Nu har jag precis ätit en korv och bröd till lunch, vi hade inget hemma:(
Men det var en sak jag skulle berätta för att när jag var hos jossan så var jag på stan innan och då glömde jag att berätta att jag hittade två jätte söta toppar och så åt jag cesarsallad på en resturang love it!!:)
Nu har jag faktiskt tagit lite kort på en cd-skiva med vatten droppar på, blev faktiskt inspererad av malin hedmans blogg, hon är jätte bra på att fota fast jag gjorde inte exakt samma som henne=)

seeya;)


Jag vill ha mer kommentarer!!

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag helt klar för dagen och imorse så sållde jag frallor gick till tre hus och sen så var dom slut!!
Imorgon blir det nog göteborg som jag har vlat jätte länge:) Igår så åkte jag och köpte godis och lite goa tvåler i kållekärr sen så kollade jag på två filmer jönssonligar dyker upp igen , haha, och sommaren men göran;)
Nått måste jag faktiskt säga, snälla ställ en rolig kommentar till mig !! Typ dagens fråga allt möjligt:)
hadet:)


kram♥

solat klart

Hejsan allihopa,
Nu är det bara moln som täcker solen så jag kan inte sola mer men jag la faktiskt en papperslapp som var format som ett hjärta och la den på magen och sen när jag hade solat en kvart så blev det ett litet hjärta:)!!
Tada!  Åt precis lite glass med choklad puver på det måste ni testa, asså jag menar oboy:)


ses senare!:)

Dags att sola ... själv!

Hejsan,
nu ska jag gå ut och sola mig brun som en pepparkaka:)
sees senare!

´jag har typ blivit galen i lily allenXD

Hej jag ville bara säga att skit vad lily allen äär bra!!! Jag blev kär i hennes låtar första gången !!:):)
sseeess:)

ingen fisk

Hejhej,
nu har jag precis varit ute och fiskat makrill men det blev ingen fisk idag :(
Tänkte lägga ut lite gamla bilder för jag har värkligen inget att göra:)


Jag och Kevin 2008XD


Jag och mormor bakar chokladbollarXD


haha jag och sannis ´:)

ses

 


glö..

glömde att lägga in denna låten smile lily allen:)


godmorgon

Hejsan,
nu sitter jag och lyssnar på not fair och har precis ätit frukost. Idag ska jag nog slappa lite, kanske ska gå till hanna men jag vet inte;) Inatt så sovde jag i båten med mamma men hon vaknade mitt i natten och så kunde hon inte somna igen så vi gick in  och la oss på vinden iställetXD Jag har inte så mycket att så vi hörs senare:)



pusss!


kräftor

Hejlo!
idag var det Clarissa och emma som gällde, vi åkte ut och köpte glass och så har vi åkt med clarissas båt runt ön.
Det var nämligen så att det stora tippbåten kom och alla på ön kom och slängde skräp som man behöver göra ibland:) Sen så skulle clarissas familj och emma åka hem så nu är jag ensam:( Aja, inte direkt ensam fast alla kompisar är borta:( Nu har jag iallafall ätit världens godaste middag med kräftor och räkor och baugett.... mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmssssssssssss!!!!!!!!!!!!!
 
fuck you lily allen






lily allen not fair




beyonce crazy in love live







seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees:)



seeeeeeeees:)

Jossan

Hejsan,
idag var jag tvungen att vakna jätte tidigt för att jag skulle till min syssling jossan och mina föreldrar skulle på min mammas morbror sven förhanfyller 90 år;) jag och jossan har cyklat lite omkring och köpt glass med amelie,  jossans kompis. Sen så skulle jossan ha fotbollsträning så jag kollade på en 40 min sen så gick jag till ica och köpte risen.
Efter det så kollade vi på ishockey en stund och sen så beställde jag och jossan pizza, eller hur var det grymt att dom kommer hem med pizzorna :):)!! Och sen så måste ni se på storlekarna på tidningarna här i lysekil, asså dom är mer än dubbelt så stora som i göteborg;) Aja, nu sitter vi och lyssnar på musik i hennes rum och hon har precis gjort världens finaste inbakade fläta!! ♥ ¨harebra pussar!!<3





hon är 97:a XD

sol, vind och vatten!!

Hej, vet ni hur irriterad jag är på mitt öra eller, jag har badat för mycket och dykt så det har svullnat upp inne i mitt öra så jag får ta medicin tre  gånger om dagen i 7-10 dagar och jag får bara göra kärringdopp inte hoppa inte dyka eller göra vollt, alltså så får jag inte doppa huvudet!!  ledsen för dålig uppdatering men datorns internett har inte funkat men jag lovar att lägga in så mycket bilder så det kommer gå hål i era huvuden snart men men som sagt så vill jag ha alla sommarbilder på min dator som är i götet:):) Nora har ju varit här i fyra nätter och vi har gjort allt möjligt och haft det super!idag åkte hon hem men nu är jag med clarissa och emma och ebba och vi ska åka up med våra små båtar och åka lite överallt!!:)
vi ses snart, pussssss!!!!!!(L)


RSS 2.0