Wants


149:- ginatricot


199:- ginatricot
99:- ginatricot99:- ginatricot299:- ginatricot


299:- ginatricot

249:- ginatricot


249:- ginatricot


499:- ginatricot
119:- ginatricot149:- bikbok

399:- bikbok199:- bikbokpusssssilussi:)

Jag följer..


http://kissies.se

http://adada.blogg.se

http://kenzas.se


http://itsallaboutmylife.blogg.se

http://klaracecilia.blogg.se

http://thiisiisme.blogg.se

http://eendelavmig.blogg.se

Nu är jag med nora och vi ska precis äta pittipanna och kolla på kanal 6 ses !!pussssssss!!

 


Den 29 juli 2010

hejhej:)
Nu ska jag åka till stan med eira och sanna för ja är i göteborg nu tills imorgon, jag har värkligen saknat göteborg hur mycket som helst och så saknar jag alla mina vänner som jag inte har träffat i sommar !!
Igår så seglade jag och astrid till skärhamn med en triss och där åt vi glass och badade från hopptorn och det var jätteroligt !! Hinner inte blogga nu bloggar mer sen ses:)

pusssssssssssssssssss!!!
frammåtvollt testa det :)

hajhaj:)
Jag har en hel del att berätta igår så lärde jag mig att göra frammåtvollt på trampolin till vattnet, det är så jädra skön känskla första gången man gör det då blir man värkligen hur nöjd som helst och det är roligt också:)
Idag var det sista dagen i segla skolan och vi hade en tävling först och jag seglade med en båt so var sönder i seglet och det kom dom på efter tävlingen ochdå kom jag sist sen efter det så var det min kompis astrid som fick samma båt som mig och då kom hon näst sist eller ngn så det sög värkligen men sen så seglade jag och astrid en liten större segelbåt ensamma bort till magasinet eller asså det var en triss som vi seglade med och på den så är det två segel och det var första gången men det var skit kul och sen så har jag och astrid bestämt oss för att vi ska segla ner med trissen ner till kyrkesund!!:) Men när vi lärarna skulle lämmna alla bokaler och priser så vann jag för bästa kapsejsningen och det är när man vällter med en båt och det gjorde jag när jag jippade om ni vet var det är hihi:) nu är ja super trött och måste sova men ni får ha det nice ;) bye bye

pussilissisnussidussirussimussijussipussiXD


segling:)

Hejhej!
För två dar sedan så var jag med astrid och vi badade frallor och vi sållde alla vi gjorde typ 35 st och vi tjärnade 200 ungefär och ingridienserna kostade typ 40 och så fick astrid 40 kr av mig för hon hjälpte till:) Sen så badade vi och så körde jag över henne men min gummibåt när hon skulle hem. Igår så seglade vi som vanligt och så åkte vi ut till öppna havet och runt ett berg och det var jätte kul!!  Idag hade vi seglaskola och vi kapsejsardem, jag har ingen aning hur ddet stavas men ni förstår säkert:) Sen så kom jag precis hem från piratjakten och då så skulle man klä ut sig till en pirat och så hade vi som en frågesport runt ön  och så grillade vi och badade och det har varit sjukt kul ska jagsäga er!! Jag vet inte hur jag ska göra med att lägga in bilder men jag får göra det ngn gång när jag gör det på min dator för jag vill ha alla sommar bilder på min dator och inte på pappas så det blir inte så mycket bilder på ett tag men det kommer mer efeter sommaren och då menar jag värkligen tusen bilder hehe ;))   

hade gött!!(L)

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
jag vannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!

Hejsan,
i lördags så var det dödenmästerskap här på härön och det går utt på att man ska pricka stenar och sen så blir man killer och så vidare. Igår kom ebba om jag inte har berättat om henne så kommer hon från england och är 8 år. Jag och Clarissa håller på att passa en lite tjej som heter elin och hon är 2 år.
Nu så håller jag på att förbereda mig till seglaskolan och jag hoppas att det bli kul!!:):)
pusssssssssssss !!!

Godmorgon!

Hejsan,
nu har jag vaknat och jag ska åka till landet med sanna men hon ska bara vara där över dan men det kommer bli kul!! Nu sitter jag och är lite ledsen över att tussan sitter i sin bur och mjauar var ända sekund och så blir hon helt galen ibland och så måste vi köpa en större bur!! Jag vet inte barför men jag tycker bara det är obehagligt:((
Snart kommer sanna och då åker vi men detta fick bli ett snabbt inlägg så hörs vi mer kanske senare:)


pusssssssssssssssss!!


tilda har lärt mig att göra såhär:)

create avatar

värmland:)

Hejsan svejsan bloggen!
Idag åker vi till värmland och så åker vi hem till göteborg på torsdag eftermiddag ungefär och då kommer jag ta med mig min katt upp och min hamster så det är jag glad för för jag saknar dom otroligt mycket!!
Nu har jag laddat kameran och jag kommer ta kort från värmland och sen så måste jag fråga pappa om han kan instalera så att bilderna är kvar i kameran även om han redan har lagt över dom för jag vill ha allasommarbilder på dator också:) I värmland tror jag att det inte blir ngn uppdate men det kommer så småningom.
Igår åkte jag vattenscoter och det var askul det var mimmies pappa som körde men det gick typ i 80 knop!!!!!!
Sen så började blixtra och åska och regna soch det 'r inte så jätte behagligt tycker jag men det är ju massor av åksledare överallt så jag behöver ju inte vara så rädd:) Nu är kl 9.32 och jag ska åka kl 10.20 så vi ses på torsdag eller fredag:):)
pusssssssssssssssssssssss!!!!

frallor:)

Hejsan,
igår var jag med clarissa och mimmi, vi spelade handboll och badade och gjorde massor av saker.
Igår var det otroligt varmt i luften här i bohuslän men det regnade lite också så det drog till sig massor av brännmaneter så vi fick bada i stavsund och där var det faktiskt inte brännmaneter alls så det var bra!!
Och sen så simmade vi över från ena sidan av stavström till andra sidan av stavsund, vi fick typ panik hela tiden i vattnet hehe!!:) Sen så la jag m in handduk på vattnet och hoppade på den från trampolinen och det måste ni prova!!
Sen så måste jag berätta att jag ska börja sommarjobba och baka frallor och sådant och gå ut och sälja, jag tjänar ihop faktiskt ganska mycket pengar på det men jag måste köpa ingridienser och så och det är inte så mycket ingridienser till frallor så det bör väll kosta ungefär 40 det är ju bra!!
Ni får ha det så bra så ss vi snart och jag är ledsen för dålig uppdatering men jag lovar att jag hinner liksom inte jag är bara med kompisar hela tiden och gör massor av annat kul:)


pussssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!

videobloggar kommer!!!:)

hejsan !!
Igår kom Hilma upp till mitt land och  hon har sovit här en natt och ska sova här en natt till:) Snart så ska jag lägga upp lite videoinlägg så där får ni veta vad jag har gjort idag och så....

vi ska bara lägga in videobloggarna på datorn :)

pusss, sålänge;):))<3


hejsan

Hejsan, nu kan jag lägga över lite bilder från dom tre senaste dagarna ungefär och så får ni se lite hur min bästa kompis er ut här på härön:)

Idag har jag varit med clarissa och vi har badat hela dagarna långa och så har vi fikat lite och gjort lite andra saker som jag inte orkar skriva just nu men nu på kvällen så sitter jag och tar det lite lungt och har precis druckit upp en stort glas mjölk, haha det förväntade ni er inte ni trodde säker att jag hade deruckit saft eller något men ikväll blev det ett stort glas röd mjölk!!!:):):) <3

Bilder<3


Hanna en jätte snälk kompis:)


bästevänn !!!!! lägger ut resten av bilderna imorgon!!;)

pussssssssssssssss!!


Godmorgon!

Hejsan,
igårkväll sovde Clarissa hos mig och Clarissa berättade en läskig historia om en sykopat och en tjej!
As läskig eller jag kan ju berätta den för er senare:) Nu ska vi snart äta lite frukost och göra ngt annat men ni får ha det super!!! Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!Nu lägger jag ut lite bilder på några kattungar som våra kompisar har och det var på midsommar:)

Påfyllning kommer :):)

puss!!


Nu är jag hos Clarissa!!

Hejsan,
nu är jag hos en kompis på landet som heter Clarissa hon är skit snäll och förut så badade vi och köpte glass.
Jag är jätte ledsen att vårt internet hackar men nu kan jag ju låna pappas dator och den är perfekt fast inte så snygg.. hehe!!:) igår kväll kl halv 12 ungefär körde vi till landet vet inte varför men vi  ville vakna upp i det fina vädret här på härön:) Ni får ha det gött så ses vi bye bye!!:)
pussssssss!!

Ulrik munther:)

Hejsan!
Nu sitter jag och lyssnar på Ulrik Munther som vann lilla mellodifestivalen, han är bar för att vara typ 15 eller 16 eller asså något sånt var det:) http://ulrikmunther.nu . Sen så har jag kommit hem från ett underbart kalas precis och jag vill tacka er Eira och Tilda det var super och jag hoppas att ni är nöjd med eran present!!
Vi hade femkamp och det var jag Nina och Eira i ett lag och Tilda, Sanna och Ellen i det andra laget och först spelade vi cub eller jag har ingen aning hur det stavas men ni förstår säkert! Sen så var det en lek där man skulle stoppa fem st mynt i mellan skinkorna eller asså klämma fast dom....  tagning två: hur ska jag förklara det här men aja, mitt lag vann hela femkampen och vi ägde!! Sen så kollade vi på bröllopsfotografen och åt cips...
Och vi åt pizza och den var ljuvlig, och så gjorde vi dansstopp;)))
Till present fick dom var sitt album som var blommigt svartvit, och i den hade jag satt i gamla kort och skrivit lite om varje kort och jag hoppas att det väcker lite gammla minnen för er!! Jag älskar er sjukt mycket ska ni veta!!:)<3<3 Nu funkar mitt internet så jag får la passa på att lägga ut lite bilder från midsommar!!XDJag hatar brännmaneter!!


Jodgubbar= mums!!

midsommarkrannsen: klar!!

Jag skulle igentligen lägga ut detta i onsdags:) men jag lägger ut mer bilder när jag har tid:)

puss!!

 


RSS 2.0