bloggpaus

Jag är ledsen men jag har haft bloggpaus i ungefär två dagar. Men nu är jag ¨hos Sana och vi sitter och softar i hennes härliga soffa. Idag i skolan så kollade vi hur lång tid det tog att springa 2 km på idrotten då. Man kan säga att jag springer 4-5 min på en km men det blev runt tio min på två km, är jävligt onöjd med min kondis nu men jag ska springa en gång i vckan och jag ska f*n med göra det själv och få runt 8-9!!!!!
Jag har inte tagit så mycket foton men jag ska lägga ut bilder från mammas kalas eller vad man säger:) gjorde en skitgod tårta till mamma;)

Måste berätta att jag har skaffat bloglovin::::)))))

Kramisar♥


Bilder

Tjena nu kommer lite bilder:)



Detta var ett par vita jeans
Två par andra jeans
En tjocktröja
present till mamma från kicks

Såja, bloggar inte mer ikväll:9

Kram




Nya kläder

Hejsan!
Idag har jag varit på stan med mormor för vi skulle köpa present till min mamma som fyller år imon.
Jag köpte en go kräm och lite blommor:) Sen så har jag tränat fotboll idag och efter det så var jag med Wilma och vi målade naglarna. På väg hem från Wilma gick jag till en tjej som heter malin som ni kanske vet vem det är och där så hämtade jag tre par jeans och en tjocktröja som var för små för henne;)
Jag lägger snart ut bilder på kläderna m.m.


Kram

bonsoir

Nu sitter jag hos Tilda och vi har precis kollat på film. snart så ska jag och Sanna gå till per och eva för våra föreldrar är där ikväll. Bonsoir betyder godväll på franska:)


Kram


Stan

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från stan med Johanna och min mamma och jag köpte ett par bruna hunterstövlar och en höst jacka som ni kommer få se på några bilder nu:) Igår blev kvällen väldigt lyckat och vi la oss ganska sent men så blir det ibland när man har kul;)




jacka från cubus
499:-




kom inte ihåg vadfären hette och inte hur mycket dom kostade:)


Kram








Sleep over

Hejsan!
Nu är jag med Johanna och vi har kollat på idol och så kollade vi på en film som hette någoting??
Vi åt typ allt man kan tänka sig, glass, godis i stora mängder, glass i stora lass, chips, dricka, nötter, vindruvor och choklad. Känner mig ganska tjock efter denna festen! HAHA!<3
Ikväll sover Johanna hos mig och vi kanske ska ha fotodag imon. Jag är ledsen för att jag inte bloggade igår men nu så kommer lite bilder:)


foto: johanna

Jag Hilma och Wilma lockade Johannas hår efter skolan:) foto: jag

foto: jag

glass i stora lass:)


Kram

 


dagbok

Hejsan dagboken, eller kan man säga så? Jag menar man skriver ju vad man gör på dagarna plus att man lägger in bilder mm. Vissa saker säger man ju inte men det är iallafall som en dagbok;)
Idag har jag inte att berätta föutom att jag varit i skolan då;)
Här kommer en bild så som jag målade mina naglar.


Jag just nu ;)


såhär ser mitt naglack ut nu:)


Måndag

Hejsan!
Nu sitter jag hemma och smygäter lite toblerone;) Idag har jag varit på gitarr och dans tyvärr blev det inte yoga som jag och min mamma skulle gå på för jag var för trött hehe:)
Ikväll har jag skrivit upp ett litet shema och det följer så här:

PLANERING:
öva på gitarr
öva på engelskan
välja kläder tillsimorgon
måla naglarna
inlägg ( bloggen)

Jaa, det var det ha en bra kväll så hörs vi imon:)


val 2010-2014

Tjena bloggen!
Nu är det bara en sak som jag undrar över, vad skulle ni rösta på om ni var 18 nu ,skicka en kommentar så skriver jag sen om vilkent parti som fick flest röster;)
Nu har jag varit på en promenad men Tilda , Eira  och Ellen.
Jag hade röstat på miljöpartiet;)<3

Kram

B-slutspel

Hejsan allihopa!
Nu skriver jag på tildas dator. Jag är nydushad och är med Tild och Eira. Idag på cupen van vi dom två första matcherna sen så förlorade vi B-slutspelet i final mot vårat eget lag:( Det känndes ändå helt okej att vi kom s långt som vi gjorde och jag vill bara säga att det var väldigt kul och det är ju det viktigaste!:)
Jag bloggar mer ikväll, ska äta socker kaka nu ;)

Kram

underbar kväll

Hejsan!




månen

gjorde samma sak fast på en stjärna men det blev tunnare sträck såklart:)
 Nu kommer ett litet videoinlägg, det blev lite konstigt hehe XD

Hadet:)


Kram

movie night

Ikväll blir det fil med Tilda och Eira. Idag hade jag cup, gvidingcupen och vi spelade lia två matcher och förlorade en inte så jätte bra men vi kommer till B-slutspel imon:) Ni får ha det så bra ikväll så hörs vi;)


Kram

lilo & stitch....

Lillo & Stitch vad säger ni om det ikväll, Nu sitter jag i min säng och kommer som sagt sätta på lillo stitch haha:)
Idag har vi haft skolfoto och jag hoppas att det gick bra!! Efter skolan var jag med Johanna, Sanna och Wilma. Först var vi hos mig och spelade fyra mannakotte, sen så gick vi till Wilma och spelade buzze;)
Ikväll har jag kollat på idol och jag tyckte att det gick dåligare för det flesta en var det gjorde förra gången, dom flesta var väl lite nervösa:) Jag har sagt detta många gånger men säger det igen "jag suger på att blogga"!!
Aja, ska bättra mig men nu ska jag kolla på lillo & stitch;)

Kram

match

Snart ska jag gå till Sanna men först ska kjag äta lite lätt. Jag har inte något att berätta men jag ville bara säga att jagg lever och  mår toppen:)

Klara och Tilda i bakrunden;)

statistiken har sjunkit, ajabaja!


Stan

Hejsan!
Nu är jag med Sanna och Tilda. Snart ska vi kanske åka till stan och kolla på lite kläder. Jag är ledsen för dålig uppdatering som jag säger hela tiden just nu. Jag lägger in ett videoinlägg ikväll eller senare för jag har inga roliga bilder just nu:) Ses sen



Kram

Sanna 12 år!

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från dansen och jag sitter och lyssnar på snoop dogg som sjunger gangsta luv.
Ikväll ska jag slappa och göra läxan, blogga ta lite glass och bara njuta. Idag efetr skolan så gick jag, Sanna, Hilma, Klara W och Wilma hem till sanna och åt tårta för sanna fyllde 12 år igår!! Grattis Sanna!
Jag är ledsen för att jag inte kunnde blogga igår för vårt internet var pass men  ikväll får ni ett litet inlägg:)

Bloggar senare kanske:)


Grattis!! Älskar dig!!<3

Hej alla söta baarn!

Nu ska jag Tilda och Hilma spela eyetoy!! Idag har jag varit på stan som jag sa imorse tror jag,  jag har köpt lite kläder mm:)



Tilda  hoppar XD

Jag hoppar!



Köpte ett par lacktights från gina för 199:-
Tröja från monki för 80:-
grafitti naglack från åhlens och glittriga hjärtan som man sätter på naglarna tillsammans blev det 114:-

målade naglarna, snyggt eller inte;)



Så nu får nni nöja er för kvällen tror jag:)



Kram


Bloggning!!

Nu ska jag banneme blogga hål i era huvuden, detta inlägget kommer bestå av ett videoinlägg, text ,bilder i olika sammanhang mm.  Idag ska jag ju lägga ut ett videoinlägg och där berättar jag rätt mycket om dagen men jag kan visa er mycket bilder:)




Första videoinlägget!!

Nu kommer lite bilder från igår:)

Slog till en geting igår;)


Mmmm, åt pizza med min brorsa ;;;;;;;)







Kram


Oj oj oj oj

Hej svej på er!
Jag vet att det har varit dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp!! Imorgon så åker jag till Clarissa och ska sova där en natt så det kommer bilder från det plus att dom har två polar i deras trädgård spännande;)
Jag ska ha match snart och jag ska åka med sanna så jag får skynda mig att lägga in ett inlägg nu. Idag har jag varit med Johanna efter skolan och vi gjorde läxan och så har vi gått ut med hennes hund wilma, sen så har jag ätit pizza. Jag lägger ut bilder efter matchen:)

Ses efter matchen:)

Wants

Nu äntligen får jag pusta ut, har varit på dansen och på gitarrträffen, nydushad och klar. Ikväll blir det nog en kopp te vid soffan och ska göra läxan och bara slappa:) Här kommer lite kläder mm som jag gillar:)

Jag hittade inte så mycket saker men jag ska shoppa snart tror jag känner för det;)

Suddig bild men dessa höga shorts från Nelly och skor från vegabond;)

Kram



Dans:)

Tjena hejsan nu har jag lite brottom för jag ska på dansen men jag tänkte bara berätta att idag har jag varit med Johanna och Wilma en stund sen så har jag inte gjort ngt mer men jag skriver efetr dansen;)


Kram

Vad ska jag skriva för rubrik??

Tjena  hejsan bloggen!!
Idag har jag börjat dagen med att spela en match och det blev 4-4. Sen så har jag varit med Tilda och Eira, vi har tagit lite kort, och nu kollar vi på en film och den tog precis slut men aja. Nu kommer lite bilder och så ses vi ses kanske.




Detta var ett par kängor som är jättesnygga och dom passar till hösten som kommer nu:)


målat naglar suddig bild sorry:)


Denna filmen såg vi och den var as grym!!;)

Detta var lite bilder från dagen, hörs senare eller imon så:)

Kram


Bio

Hejsan allihopa idag blir det bio med Tilda och vi ska kolla på i rymden finns inga känslor och den verkar jätte bra!! Kl 16.45 börjar den och jag och Tilda ska hämta den en timma innan. Idag har jag och Tilda inte gjort ngt men nu blir det bio och det kommer bli skitkul! Nu tänkte jag lägga in lite bilder på dagensoutfit och bilder på kläder som jag fick av tilda för några dagarsen.

En tjocktröja som jag fick av Tilda.


Dagens outfit fick denna tröjan av tilda me:)



Ett gulligt linne som jag fick av Tilda;)


Sen så fick jag en annan tröja men jag lägger ut en bild på den efter bion!! Puss




Kram








Tilda sover över

Godkväll allesammans!
Nu har jag och Tilda kollat på en film som hette Miss secret agent, den var väldigt bra och jag rekomenderar att ni ska se den:) Idag har jag varit med Sanna också, vi busringde hela klassen och det gjorde vi igår med men det var kul;) Jag lägger ut lite bilder imorgon kanske men ikväll får ni väl nöja er med detta inlägget.
Vi hörs imorgon när jag har vaknat eller så och jag kan göra ett videoinlägg för kameran är laddad nu men det kommer imorgon isåfall;) Hadet




Kram

sprungit

Hej bloggen!
Nu har jag precis dushat för jag och sanna har sprungit och jag måste tipsa er om ett väldigt gott mellanmål,
okej du tar naturell filmjölk och så delar du lite banan så det blir lite sött, sen så häller du i nötter spelar inte sån stor roll men jag gillar solrosfrön, och sen så kan du lägga i en klick keso om nu vill nyttigt och gott!!
Hmm, jag har inte gjort ngt mer idag. Bloggar  kanske mer snart:)




Kram

Outfit

Dagens outfit..

Varför blir alltid outfitarna så stora när jag lägger ut dom??<3

Idag har jag varit i skolan svårt att gissa nee men jag har varit med Sanna, Bhakti, Klara och Wilma efetr skolan och vi gick runt lite och pratade. Nu ska jag göra läxan  och äta köttferssås som min brorsa har gjort, gott!!
Jag har inte så mycket att berätta idag och sen så måste jag säga förlåt för dålig uppdatering igår och så men jag la mig till beds kl halv nio bara för att jag gjorde allt för att sommna men jag somnade inte för kl elva eller ngt:)


Kram







RSS 2.0