Zumba..

Hej! Nu kom jag precis hem från zumban och jag ska äta lite middag och vara med Hilma & såklart njuta över att det är helg som väntar på Tova! Nu städar jag mitt rum som har varit otroligt stökigt! Imon är det valborg och för min del kommer det att bli jättekul och mysigt, kommer att ta en hel del bilder ( ser fram emot det) !!

Nu ska jag äta! puspusssss

beställt..

Heej! Idag har jag varit på skolan och haft lite tråkiga lektioner.. Efter skolan hade jag träning och så har jag pluggat! Nu kollar jag på tv och är inne på datan. Förra veckan så beställde jag en bikini och ett par shorts från hm;

domma och...

och denna!
Hoppas ni tyckte dem var fina!
kommer få hem dem ungefär i helgen:)

puss

Hej alla söta goingar!

Hej! Igår hade vi match och vi vann med 2-0, så jävla gött! Idag är det onsdag och det är dem bästa dagen i skolan, haha! Efter skolan gick jag och Hilma hem till henne och fikade och efter det gick vi hem till mig och hoppade studsmatta och nu kollar vi på tv och facebookar. Jag ska ladda min kamera nu så jag kan lägga in outfits m.m. Idag när vi orienterade på gympan så såg jag och Hilma en ÄLG, sjukt läskigt var det asså!
'
puss


header

Hej! Igår gjorde jag en header lite snabbt som jag kommer att ha ett tag men vi får se om jag ändrar.

Detta är hesdern nu, hoppas den är okejj.., vad tycker ni??:))

Förut var jag nere vid växtverket och kollade om jag och Hilma kunde praoa där men jag skulle höra av mig imon. Ikväll är det match och det är rätt sent så jag blogga inte efter det men innan kanske!

puss

vill ha alla kläder i VÄRLDEN


//bambi//


Hej! Inatt sov jag hos Tilda och det har varit jättemysigt! Igårkväll så badade vi bubbelbad, tog ansiktsmask, dushade, krämer, färgade ögonfransarna, målade naglarna! Idag är det sista dagen på lovet och jag vill hitta på något skojjj ( har någon nån ideeeeee???

Glad påsk!

Hej! Idag är det påskafton och ni får gärna berätta vad ni ska göra idag! Själv är jag på landet och vi ska snart äta lite påsk lunch med sill, köttbullar, potatis m.m. Jag och mamma stack iväg till skärhamn en stund och kollade på lite kläder och köpte glass, såg ett par gulliga marinblå shorts med dock så köpte jag inte dom. Snart ska jag och mamma också beställa lite saker från hm som ska bli mitt snart! jippie! Tack för att ni röstade på bilderna, jag ska redigera bilderna hemma och visa hur jag tänker så får ni se om ni fortfarande tycker det ni har röstat på.
Har ni fått ett stort påskägg att berätta om också kanske?? Själv så letade jag efter mitt ägg imorse och det låg på övervåningen i ett bortglömt rum, hahah! Det var en liten present i också.
Ni får ha en härlig påsk för själv ska jag inte vara inne nu utan ute i det vackra vädret!
pusspusss

Landet

Heeej! Nu sitter jag på landet och jag har precis ätit lite soppa med mammi pappi och mormor! Det är ganska varmt idag men inte så varmt att det blir bad och sånt..;(  Jag träffade (sa hej till) en tjej förut som jag tror är med i världens bästa hotell, om jag har fel nu så säg till men finns det inte någon som heter annika?? ajaaaa,,, Nu är jag somsagt på landet och jag ska vara här till på söndag tror jag. Det kommer inte bli några bilder för jag glömde laddaren och det var inget batteri på kameran när jag skulle fota. Jag vet inte om jag har nämt ebba tidigare men hon bor ju i england och nu ska hon och hennes familj flytta till Karibien så man bli lite svartsjuk.. pusspusssssssssss

rösta på dem här

Jag tänkte ha två bilder som jag sätter på varann och då valde jag ut lite bilder tack vare er hjälp.
Rösta på vilka två ni tycker jag ska ha.. Jag ska ha den när jag har tofs så ni får rösta på den som ni tycker skulle passa bäst med den bilden!
sååå, keep on ''rösta'' haha!

HTI

Hej! Nu åt jag precis omelett med pappa och idag ska jag vara med Tilda om hion svarar i telefonen kanske-_- haha! Hilma ska också vara med. Inatt sov jag hos Hilma och vi låg och stackade och flummade hela kvällen igår haha! Har lovart er mycket bilder och det håller ja, ska göra en somrig header också.








1.

2.

3.

4.

5.




6.

7.





'







sååååå....!
Ganska många bilder va??, Dem som är nummer på, någon av dem tänkte jag göra en header av så skicka en kommentar om vilken bild (nummer) ni tyckte va finast så får jag lite hjälp!:D <3333
Nu ska jag gå ut i det vackra vädret!
Pusspuss



härliga dagar med dom bästa!

Dem här dagarna har varit underbara om man säger så asså! I Söndags så var jag med Hilma och Issa efter matchen och vi sov över hos Hilma. Igår Stheeekte solen och vi vara ute hela dagen och solade åt pannkakor m.m, den kvällen sov vi hos mig också. Och Idag har vi bara varit ute och chilllat läget.., vi satt upp studsmattan igår också och det gick ju jättebra dem förska försöken (hosthost) Tur så fick vi hjälp.
Jag har tagit en hel del foton ska ska visas på bloggen och det blir en del..
Nu sitter jag i sängen och jag ska surfa lite på datorn och sedan ska jag ta och drömma sött.

pst; avundsjuk på Klara och Sanna som ska dra till Ullared imon!

pusspårompen&kraaaamm!

fotbollsmatch

Hej!
Kl halv ett är det samling med laget, vi ska spela match. Håll tummarna för oss att vi ska vinna ( vi kommer ändå vinna så.., haha) Jaaa, vad har jag att säga.. inget mer;( JOO, någon som är bra på att göra headers? Måste ha en ny NU! Jag SKA ta lite våriga bilder och mixa ihop en men jag måste ha tålamod..
Hadetgöttt! puss.

jordgubbar , glass

Just nu sitter jag med tv:n påslagen och datan iknät och min mage är mätt av glass och jordgubbar. Den var jätte saftiga och sööta! Adam är här på lovet nu också.Puss

nytt







Hej! Nu har jagt kommit hem från stan och det var jätte roligt. Jag köpte sessa plagg ovanför, en byxdress och ett par tights. Vi åt på en jättegod thai resturang och så fikade vi. Nu är det lov, så jävla gött eller..? Ikväll ska jag mysa med familjen, ska nog ringa någon också.
Hejdå sötnosar! puss

outfit+ stan+ hilma!




outfit idag!


Hej! Om en halvtimma ska jag träffa Hilma vid hållplatsen och då ska vi åka till stan och shooopppa. Vi ska äta lunch på en liten thairesturang också. Igår var jag på issas filmkväll och det var jättekul! Älskar dig issa!! Av mig fick hon en väska. Heeejdåå sålängee!puss.

Detalj


min mobil..

tussiiii!


Idag fick vi tillbaka våra franska prov och jag hade ett fel :D Hahahahahahha:D:D


puss puss


Hälsa!

Hej! Nu sitter jag på hälsan och vi pratar om mobbning. Idag ska vi kolla på massor av filmer som vi har gjort i svenskan och så ska vi äta lite godis och chips som vi vann på fair playtrophy:D
Hör av mig efter skolan!

franska prov imon (igen)

Hej! Imon är det frnaska prov (muntligt). Jag sitter nu och pluggar med mamma och det går la sådär..
Jag har precis kommit hem från en konsert som vi spelade i aulan! Det var jättekul, var med och spelade elgitarr två gånger aukustisk gitarr en gång piano en gång och tamburin en gång. Idag fick vi tillbaka våra musikprovockså, eller vi fick veta resultaten. Jag fick alla rätt:D jippi!
Ni får sova gott så hörs vi imon!

pusspuss!!!

data, varm choklad, bulle, tv & franska

Hej detta gör jag just nu ↑. 
Träningen var jättekul, mycket passningsspel..

vaniljbulle:p

choklad:p

pusspuss


f-o-t-b-o-l-l k-l f-e-m

Hej! Kl fem har jag träning ↑..   Jag kommer att visa outfiten ikväll för nu ska jag byta om. Med mormors gamla cykel sk jag cukla upp till träningen med johanna. Vädret idag var inte så bra, pissregnade för det mesta. Det känns om att på helgerna så är det bra väder och på måndagen så kommer det dåliga vädret..:p

Kommer hem kl 7 ungefär!puss.

outfit idag


så fuuul

+ vita converse+ jeansjacka

Idag var vi på teater på backateatern och den hette systrarna och den var lååångtråkig! Efter det har jag pluggat pluggat plugga och pluggat till franska provet tills imon. Hoppas att ni gillade dagens, själv så tycket jag att den var helt okej.
KOMENTERaaa.pusspuss.

bollkalle

Heejsan! Nu sitter jag med Hilma och Tilda i soffan och imon är det skola:( Förut var jag bollkalle men jag fick inte en ända boll så jag bara stod där i 90 min;D Idag hade jag på mig ett par shorts och ett linne, så himla varmt ute:D:D
Vi ses lite senare med bilder;D pusspuss!


ut och springa;D

Nu ska jag klä på mig springkläder och dra ut och springa med fotbollslaget!
Hörs efter:D

we love the sun


Vi kom tvåa i fair play trophy alltså 2:a i hela göteborg av sexorna!:D Van dem underbara påsarna också;D



outfit idag!


Plus en jeansjacka och ett par vita converse!

Idag stekheeeerr solen asså! Haft  en underbar dag med hilma, vi har:
* trixat;D
* spelat fotboll på kålltorp
* sovit över
* cyklat
* gått promenader
* ätit glass:D

Det har vi gjort idag! Nu ska jag vara med Hilma:p


puisspuisss

wanted


kavaj från hm




Bikini med underdel såklart

några saker som jag vill ha från hm :D
puss






plugg.plugg.plugg

Hej! Nu har jag skickat in ett litet skolarbete på mailen och nu ska jag plugga SVENSKA! Sen så drar jag till gymmet med Hilma (kankse) Veckan frmöver blir typ såhär:
* onsdag ( idag alltså) gum med hilma, plugg tv ikväll.
* torsdag: skola, plugg, kompis kanske, träning :)
* fredag: FAIR PLAY TROPHY, fan vad kul!
Lite såhär ser dem dagarna ut framför.


PUSSSS

puss

Hej! Kom precis hem från dansen och jag ska dusha, plugga och kolla på tv.
Inget att berätta!  Puss.

Vårkänsla

Hej! När jag kom från skolan så kände man verkligen att våren håller på att komma.
Sen har jag gitarr och dans.
Jag kunde inte låta bli att ta några kort på en blomma dock belv det dålig fokus på blomman!



hejdå:p


anonym

Var gör du dina headers?
 

svar: jag gör på  photoshop fast det kostar pengar, annars gör jag dem på picnik och picasa:D

Tack för komenatern!

header

Så alla vet så ska jag byta header så fort som möjligt för den jag har nu är skitful! Ska byta till nån lite mer vårig/somrig header.
Nu har jag vaknat och jag ska gå ner och äta, ta på mig fotbollskläder och sen åka till matchen.


Gulligt!
Ha det gött!

yesterday



Detta fick jag från NORA! Tack!! :D

Hilma påväg till klara och johanna!

haha

Söta wilma!:D

älskar denna bilden på issa och sanna!:D

Hilma och rebecka, motljus!

goa snygga klarre! :D

haha!:*

mysigt!

Detta var lite bilder från igår. Det var jättekul:D Nu kollar jag på film med mamma och pappa och imon kl tre ska jag spela match:D puss!


lat mask

HEJ ALLA FINA!
Nu känner jag mig verkligen som en lat mask, gick och la mig 2 igår så jag vaknade kl 12 idag , hehe!
Snart kommer Tilda hem från stan och då ska vi och sanna hitta på något.
Jag lägger ut nåra bilder lite senare från igår, nu ska jag göra min iordning.PUSS.


godnatti

Hej! Nu kom jag hem från Johannas och klaras kalas. Det var en perfekt kväll och glömmer alldrig denna dagen!
Nu är kl halv 1 snart och jag ska dra mig till sängs. Klara fick av mig en tröja från monki och ett par örhängen från jc och johanna fick en kings & gueens kräm från åhlens, lite godis och två naglack från bikbok.
Hoppas att ni är nöjda men era saker:)

Pussåkram

bloggen , avslutad

Heej
Jag vet att det här kommer väldigt plötsligt men jag kommer att stänga ner min blogg.
Jag har ganska mycket att göra och sen så orkar jag bara inte! Jag kanske kommer tillbaka men nu är det dags ta bort mig på bloglovin:( Jag stänger nerbloggen imon!

Farväl bloggen :'(

APRILLOOOO SKÄMT!

RSS 2.0